Ibland när man tänker efter vad man gjort den senaste veckan så kan man nästan bli chockad! Man inser att man endast jobbat/pluggat och handlat mat, tränat med mera utan att riktigt ge sig själv en chans att slappa lite eller något annat härligt! Jag har börjat göra så att varje söndag så sitter jag ner och skriver ner vad jag gjort under veckan för på så sätt så kan jag varje ny vecka se till att lägga in lite mer kul grejer än i den förra! Man ska skämma bort sig själv här i livet, för det är ju lite vad som gör det värt att leva, eller hur?

Jag tycker inte att det här med att skämma bort sig själv nödvändigtvis behöver handla om att man ska göra onyttiga saker. Istället för godis och chips och stillasittande så tycker jag att man skämmer bort sig själv genom att ta sig iväg till skogen på söndagen och sedan laga en riktigt härlig söndagsmiddag där man bjuder in familj och vänner. Präktigt? Jag vet! Jag är präktig, men varför inte? Någon måste ju vara det också! Grejen är också att när jag tagit med mig en kompis som från början varit negativ till att vara i skogen så brukar det sluta med att de vill åka dit varenda söndag efter det, så det här med att ha präktiga intressen är inte nödvändigtvis dåligt!

Jag gillar såklart också lite annat smått och gott! Jag är till exempel väldigt intresserad av mode och smink även om det kanske är lite av det sista man tror om en tjej som pluggar till ”bonde”, men det är faktiskt på det viset att vi människor är mångfacetterade! Kom ihåg det innan du dömer någon på förhand nästa gång!